Keisarit is BACK

Flextra | Keisarit is BACK

Ei nimi miestä pahenna varsinkaan silloin, kun putkimiehet ovat tuon lempinimen ”Kanaalikeisari” aikoinaan tälle kenttien kiertäjälle antaneet.

Mies on sama, vauhti ehkä vähäsen jo kangistunut, mutta ei hidastunut. Maailma muuttuu ja niin myös mies, arvot sekä tuotteetkin. Pehmeys ja herkempi tatsi tulee työhön ja elämään kokemuksen ja tiedon kautta.

20 vuotta saanut palvella LVI alalla ja nyt vuoden tauon sekä yhden vuoden kestäneen tuotekehitystyön jälkeen on aika laittaa kanaalisorvit taas käyntiin. On saanut rauhassa katsoa asioita, kuunnella asiakkaita sekä kiertää niin Suomessa kuin Euroopassa tutkimassa muutoksia.

Se mikä ennen tehtiin ja toteutettiin voimalla, kantapään kautta itse opittuna ja intohimolla, on nyt vaihdettu tietoon, taitoon sekä edelleen intohimoiseen tapaan kehittää alaa, tuotteita sekä ennen kaikkea asiakkaiden palvelua ja kuuntelemista.

Rohkeus lähteä yrittäjäksi ja taas rakentaa tuntemattomasta uudesta yrityksestä sekä tuotteesta tunnettu ei ole helpoin tie. Jos jokainen meistä vain seuraisi toisiaan ei uusia yrityksiä ja yrittäjiä Suomeen syntyisi. Uskon kuitenkin siihen, että pitkä alan kokemus, hyvä tuote ja pilke silmäkulmassa oleva iloinen sekä aito palvelu toimivat edelleenkin tässä maailmassa. Olen onnellinen ympärilläni olevista yhteistyökumppaneista, perheen tuesta sekä yrityksemme työntekijöistä ja tulevista loistavista asiakassuhteista.

Teen aina sen mitä lupaan ja vähän vielä päälle. Mulle on tärkeintä, että yritykset, asiakkaat ja yhteistyökumppanit kaikki pärjäävät sekä menestyvät.

”Siitä lähretään liikkeellä notta priimaa palvelua ja vimosen päälle tuubia rupiaa nyt tulohon”

Jos en joka paikkahan ehdi kylään ja soittelemahan nyt alkuunsa niin tuuppaa tekstari, soitto, meili niin katotaan mitä keisari pistää paluupostissa tuloon.

Hyvää kesää LVI alan ystävät

Jani Kalmu
Flextra Oy
jani@flextra.fi
040 450 8140
www.flextra.fi

 

 

Paluu juurilleen, se mahtava tunne, kun tiedät palaavasi mahtavien asiakkaiden ja monien uusien tarinoiden pariin.

Hetken matkaa tässä välissä käytiin haistelemassa muita tuulia ja tuotteita, mutta ei mikään sytytä samalla tavalla kuin tämä ala.

Nyt on käynnissä monilla aloilla aikamoinen myllerrys kehityksessä, digitalisoituminen kiihtyy, tuotteille asetetaan yhä enemmän vaatimuksia, niitä on pystyttävä vertailemaan objektiivisesti. Näiden ja monien muiden vaatimuksien johdosta, olemme tuomassa markkinoille jotakin uutta, johon uskomme itse täysillä.

Pelkästään tuotteilla emme kuitenkaan pärjää, vaan asiakasta on edelleen kunnioitettava ja annettava joka päivä kaikkensa, sen tulemme jatkossakin tekemään.
Nyt käännetään uusi sivu ja painetaan kaasua 😊

Jatketaan siis siitä mihin viimeksi jäätiin ja vielä inaksen enemmän!

Terkuin,

Ari Rasinkangas
Flextra Oy
ari@flextra.fi
040 350 9925
www.flextra.fi