TOP 5 kysymykset UUDESTA Flextra aluelämpöputkijärjestelmästä

Flextra | TOP 5

1. Mitä muutoksia eristettyjen putkistojen markkinoille on tulossa
Euroopassa on pitkään tutkittu eristemateriaalien vaikutuksia energiatehokkuuteen, mutta myös käyttö- ja kylmänveden laatuun. Eristemateriaaleista ei saa liueta veteen terveydelle haitallisia kemikaaleja. Siksi Flextra tuotteiden eristemateriaalina käytetään 100 % ympäristöystävällistä eristemateriaalia, joka on samalla energiatehokas ja turvallinen.

2. Mitä tarkoittaa asentajaystävällinen tuote
Tuotteen kehitystyössä on ollut mukana asentajia, joiden kokemuksien perusteella on tuotteelle määritelty oikea rakenne sekä asennustilanteisiin
auttavat ominaisuudet. Eristemateriaali on helppo ja nopea poistaa virtausputkista liitoksien teossa sekä putkien suojakuorten mitat ovat optimoitu asennusta sekä energiatehokkuutta silmällä pitäen. Tuotteen rakenne on myös kevyt käsitellä mikä auttaa kieppien siirtelyssä työmaaolosuhteissa.

3. Virtausputkien kokoluokat
Suomessa käytetään pohjoismaiden markkinoilla käytössä olevia PEX dimensioita. Olemme halunneet asiakkaiden toiveista jatkaa Suomessa käytettävien kokoluokkien valmistamista emmekä ole siirtyneet vielä Eurooppalaisten standardien käyttöön.

4. Mitä kaikkea on huomioitava asennuksessa
Putkistojen peitto ja koeponnistukset suoritetaan perinteisesti, riittäväksi peittosyvyydeksi suositellaan 600-800mm. Kaivantojen peitto hienorakeisella hiekalla. Messinkiliitoksien osalta Flextra Oy käyttää sekä suosittelee kotimaisia messinkiliittimiä ja haaroitusosia. T-liitoksien suojaamiseen ja eristämiseen käytetään joko yksittäisiä T-haarapakkauksia tai haaroituskaivoja. Maanalle jäävien putkistojen päihin suositellaan vesitiiviitä päätysuojia.

5. Miksi minun kannattaa valita Flextra tuotteet
Olemme tehneet pitkän suunnittelutyön, jotta olemme löytäneet parhaan mahdollisen yhdistelmän tuotteen turvallisuuden, asennettavuuden ja ympäristöystävällisyyden takaamiseksi. Haluamme että asiakkaanamme saat keskittyä oman liiketoiminnan kehittämiseen sillä tuotteemme takaa jo tulevaisuudenkin vaatimukset, puhdas vesi on meille ykkösjuttu!